Уред за пуканки Russell Hobbs Fiesta 24630-56
Уред за приготвяне на пуканки Russell Hobbs Fiesta 24630-56

Уредът за пуканки Fiesta е перфектният завършек, който превръща всекидневната ви в уютно домашно кино. Завийте се с меко одеяло и се насладете на вкусния аромат на пуканки, докато с нетърпение очаквате вкусната кино закуска. Гледайте как личицата на децата се изпълват с вълнение, когато царевичните ядки се отварят и изскачат от машината в купа. Поръсете готовите пуканки по ваше желание, независимо дали е сладко или солено, а защо не и двете едновременно!

С капацитет да приготви до 12 чаши пуканки, тази машина е напълно оборудвана, за да захрани семейството за целия филм. Но това дори не е най-добрата новина! Това е нискокалорично, така че можете да ядете колкото искате! Уредът за пуканки Fiesta използва циркулация на горещ въздух, за да разпука царевицата, премахвайки необходимостта от масло и мазнини, така че можете напълно да се насладите на нощта на филма и да хапнете любимата си закуска без вина.

Характеристики

Лесно мерене

Капакът на уреда за пуканки се използва и като удобна мерителна лъжичка, така че можете да приготвите точното количество - без остатъци, само страхотен вкус.

Без нужда от мазнини

Топлият въздух циркулира през машината, за да доведе температурата до оптимални нива за пукане на царевицата. Тъй като не е нужно да добавяте никакви масла или мазнини, можете да си хапвате от купата с пуканки, без да се притеснявате за натрупване на килограми.

• Голям капацитет от 12 чаши (приготвени пуканки)

• Лесно включване / изключване

• Лесен за почистване с подвижен капак

• С включена мерителна лъжица / капак

• Не се изисква мазнина или масло

• 1200w

Уред за приготвяне на пуканки Russell Hobbs Fiesta 24630-56Стандартна цена: 0.00лв.
Цена (с ДДС):
49.99лв.


Код: 4008496938476
Колекция: 

Viber чат Обади се Пиши ни