Уред за приготвяне на палачинки Russell Hobbs Fiesta 20920-56
Уред за палачинки Fiesta 20920-56

Уредът за палачинки Russell Hobbs е с лесна за използване система за загряване и незалепваща плоча с диаметър 30 см. С него лесно може да приготвяте палачинки, които ще се харесат на всички.

Със задигнат ръб по края, уредът предпазва сместа от потичане по работния плот. Също така разполагате и с инструмент за разпределяне на сместа за получаване на еднакви по размер и форма палачинки. Плочата се нагрява и когато сместа се стегне може да използвате този инструмент, за да проверите дали палачинката се е изпекла и от долната страна и след това да я обърнете.

Плочата на уреда поддържа равномерна температура, за да може палачинките да се изпекат дори по-добре от тиган за пържене. Няма да се разделят или да залепнат, така няма да има изгорели или сурови участъци. Благодарение на своите характеристики ще може да накарате всеки да се усмихне като приготвяте палачинки по всяко време на деня!

________________________________________
Всички функции
Прибори за правене на палачинки
Може да направите идеалните палачинки съвсем лесно благодарение на специално създадените прибори, които са включени в комплекта.

Гурме палачинки
Идеално за познавачите на добрите палачинки. С този уред може да правите истински гурме палачинки с диаметър от 30 см., след което да ги покриете с любимите си съставки!
• Диаметър: 30см
• Регулируем термостат
• Незалепващо покритие
• С включени инструменти
• Индикаторна светлина за включване и температурна готовност
• Мощност 1000WСтандартна цена: 0.00лв.
Цена (с ДДС):
59.99лв.


Код: 4008496791217
Колекция: 

Viber чат Обади се Пиши ни