7 съвета за избор на електрическа кана

Електрически кани Russell Hobbs

Електрическа кана - няколко насоки, когато избирате

1. Електрическата кана трябва да има достатъчно мощност за подгряване на водата.

2000 вата са достатъчни, 2200-2400 са идеални.

 

Мощността на електрическата кана е важна. Особено, ако бързате или често искате за стоплите вода за повече от една-две чаши. Ще намерите предложения с различни мощности, но хубавите електрически кани обикновено имат мощност около 2000 вата и повече. Затова в Russell Hobbs се постарахме да предложим различни варианти, но всички те са достатъчно мощни, така че да не се бавят излишно при кипването на водата. 

Нашите електрически кани са обичайно с мощност над 2000W, а често пъти дори - 2200 и 2400, за да имат добър запас. Повечето от тях сваряват чаша вода за чай или кафе само за една минута!

2. Електрическите кани трябва да се самоизключват, при завиране на водата.

Автоматичното изключване е задължително!

 

Всяка електрическа кана Russell Hobbs се самоизключва, когато водата заври. Това е не само удобно и икономично, но и сигурно. Извирането на водата и работата на сухо на нагревателите може да доведе до повреди и по-бързо износване, затова всички наши електрически кани разполагат с този механизъм. Всъщност, Russell Hobbs са сред пионерите в тази дисциплина.

3. Нагревателите на електрическата кана трябва да са скрити.

Нагревателите не трябва да влизат в пряк контакт с водата.

 

Полезно е електрическата кана да е със скрит нагревател. Така той няма да влиза в пряк контакт с водата, което ще го запази от котлен камък, ръжда от постоянната влага при високи температури, а и водата, която пиете, няма да е била в пряк контакт с нажежен до червено метал. Също, ще можете да измивате електрическата кана много по-лесно, тъй като в нея няма да има нагревател, който да Ви пречи. Повечето електрически кани на Ръсел хобс са именно със скрити нагреватели.

4. Електрическите кани трябва да за изработени от качествени материали.

Предпочитайте качествен метал, стъкло или пластмаса без вредни BPA компоненти.

 

Електрическите кани трябва да са създадени от качествени материали, за да бъдат трайни и безвредни. Лошите материали могат да променят вкуса на водата и да доведат до вредни отлагания в нея, както и да задържат различни миризми. За да избегнете това, трябва да вземете електрическа кана от качествен метал, стъкло или пластмаса без бифеноли (BPA).

5. Удобно е, когато можете да видите колко вода има в електрическата кана.

Прозорче за ниво, зона за бързо кипване или изцяло стъклена кана - удобство, икономия и красота в кухнята.

 

Макар и незадължително, удобно е да виждате колко вода има в електрическата кана и колко вода трябва да сипете за една, две или три чаши. Някои кани са изцяло стъклени и можете да виждате не само количеството вода в тях, но и самото кипване. Подобни кани подсигиряват интересна гледка за Вас и гостите, както и красят кухненското пространство с модерния си дизайн.

6. Електрическите кани с удължена гаранция дават спокойствие и защитават инвестицията Ви.

Търсете сигурността на удължената гаранция. Тя е знак за увереност на производителя в качеството на неговите продукти.

 

Тъй като в Ръсел Хобс сме сигурни в качеството на своите продукти, освен задължителната двугодишна гаранция, предоставяме възможност за 3та, допълнителна година гаранция за всеки уред. За да я получите, направете лесна регистрация на покупката си тук.

7. Допълнително удобство дават каните, чиито кабел няма да Ви пречи.

Искате кана с отделна основа/поставка с кабел, който да не включвате и изключвате постоянно.

 

електрическите кани могат да идват с поставка или директно с кабел, който влиза в каната. За да може да не включвате и изключвате постоянно кабела, но и за да можете да вземете каната на масата, препоръчваме Ви да изберете електрическа кана с отделна поставка. 

 

 

Teaser: 
Електрически кани и техните особености. Как да предпочетем една електрическа кана пред друга? Какво значение има мощността на електрическата кана, нейната вместимост, материал на изработка и гаранцията?