Доставка

Обичаен начин на обработка и доставка на поръчките:

След като изберете продукт Russell Hobbs от каталога ни и завършите поръчката си, ние ще изпратим имейл/вайбър съобщение за успешна поръчка или ще Ви позвъним.

Доставките се извършват чрез куриерска фирма ЕКОНТ до техен офис или Ваш адрес. Можете да се възползвате от опцията "преглед" при получаване.

Поръчките доставяме до куриерски офис безплатно или до посочен адрес срещу 5.99лв.

Закупена стока може да бъде върната в срок от 14 работни дни от получаването, ако не е ползвана, с нарушен търговски вид и при всички други условия от Закона за Защита на Потребителя. Разноските по връщането на стоката са за сметка на купувача и не се възстановяват.  В случай, че клиентът е ползвал платена услуга за доставка при първоначалната покупка и тя е извършена коректно, сумата, заплатена за нея също не се възстановява. Възстановява се само сумата, заплатена за продукта.

Моля, не разпечатвайте и не ползвайте продукта в случай, че възнамерявате да се откажете от поръчката си. Приложете платежния документ в пратката при връщането! Ако сте го загубили, поискайте дубликат от куриерския офис!